Moj vikend v fotografijah

Teden je kot ponavadi minil zelo hitro in neizmerno sem se veselila sobote, saj sem vedela, da prideta Anja in Liam.

Liam se zelo rad vozi s traktorsko kosilnico, zato sem z (najbrž) zadnjo košnjo trave čakala do njegovega prihoda. Travo sva kosila več kot eno uro, a Liam se košnje sploh ni naveličal.

Po koncu počitniške sezone je bilo potrebno očistiti tudi prikolico in z veseljem sem Liama vključila tudi v to opravilo. Na začetku mi je nekaj časa pomagal, potem pa v moji družbi prelagal kamenčke in se igral s kužki.

Po kosilu smo se odpravili v Expano v Mursko Soboto.

V gibalnem parku smo se zabavali prav vsi in prav zanimivo je bilo preizkusiti svoje ravnotežje ter ostale gibalne sposobnosti.

A verjamete, da sem splezala do vrha?

No, evo me! 🙂 Na prvi pogled ta mreža zgleda zelo zapletena, v resnici pa je bila ta gibalna naloga skoraj najlažja od vseh!

Liam skoraj ni mogel verjeti svojim očem, ko me je videl na vrhu… 🙂 Ker je bila ura že skoraj šest zvečer, smo se odpravili proti domu, povečerjali in se kmalu vsi odpravili spat.

V nedeljo sta nas obiskala teta in stric, zato smo kar nekaj ur skupaj preživeli na moji sončni terasi pred hišo.

Teta nas je razveselila z okusnim jabolčnim zavitkom.

Medtem se je Liam skoraj ves popoldan igral z našim novim družinskim članom – posvojeno muco, kateri smo dali ime Mini. Našla sem jo na igrišču in nekaj časa za njo iskala nov dom, vendar neuspešno. Tako je ostala pri nas in se spoprijateljila tudi s kužki.

Čudovit dan sem zaključila z dolgim sprehodom. Skoraj težko verjamem, da nas je jesensko vreme včeraj razveseljevalo s skoraj poletnimi temperaturami. Bil je lep vikend in veselim se že prihodnjega, ko bom Liama spet obiskala jaz.

 

Do naslednjič,

moderna babi Mojca