O moderni babici

Pozdravljeni,

veseli me, da ste tukaj.

Sem Mojca Cimerman, po poklicu profesorica razrednega pouka in že vrsto let zaposlena kot učiteljica na osnovni šoli.

Ker sama kot otrok nikoli nisem bila nadpovprečna, čeprav sem v sebi nosila mnogo zanimivih idej, sem se iz izkušenj odločila, da bom nekoč sama podajala svoje znanje in misli mladim, razigranim in hkrati prisrčnim otrokom.

Že kot majhna deklica sem sanjala, da bom nekoč učiteljica, mama in ne nazadnje tudi babica.  Spomini na otroštvo in mladostno obdobje mi vlivajo pogum in srečo, da imam možnost deliti z vami vse lepe in manj lepe stvari, ki so me zaznamovale za vse življenje.

Svoje prvo in največje poslanstvo sem občutila leta 1990, ko sem kot 22-letna študentka zanosila. Bili so težki časi. Vsaj zame. Postati mama in hkrati hoditi v šolo, ni bilo enostavno. Bil je tudi čas, ko smo pogosto poslušali sirene za zračni napad, saj je prav v tistem obdobju v Sloveniji divjala 10-dnevna vojna.

A čas je tekel in kljub mladostni razigranosti, ki sem jo imela še vedno v sebi, sem postala mama z veliko začetnico. Svojo Anjo sem vzgojila v čudovito, pridno, delovno in nadvse dobrosrčno dekle, katera je že iz svojega mladega življenja postavila temelj na svoji poslovni poti.

Slabi dve leti nazaj sva skupaj ustanovili podjetje BOOST UP, digitalno agencijo za internetni marketing, kjer sem se prvič spoznala z bloganjem in digitalnim načinom življenja. Ker sem sodobna ženska z močno vizijo in vedno strmim k novostim, me je to povsem navdušilo in osvojilo.

Prelomni trenutek se je zgodil v času zadnjega božiča, ko sem izvedela, da bom postala babica. Takrat sem se odločila, da svoje znanje in izkušnje prenesem tudi v svoj virtualni kotiček, katerega bom z veseljem delila z vami. Verjamem namreč, da bo le ta v navdih vsem modernim babicam ter mamam in hkrati upam, da bom tukaj našla tudi vašo podporo in znanje, da bo moje babi poslanstvo opravljeno z odliko.

Veselim se virtualnega druženja z vami.

 

Vaša moderna babi Mojca