Majhnemu fantku, ki me je izbral za svojo mamico

Spominjam se, ko si bil samo tiha želja.

Spominjam se, ko si bil nenavaden občutek.

Spominjam se, ko si bil dve močni, rdeči črtici na testu nosečnosti.

Spominjam se, ko si bil majhen fižolček na prvi ultrazvočni fotografiji.

Spominjam se, ko sem te prvič dobila v svoje naročje. Bil si tako majhen, droben, krhek, imel si rahlo vijoličasto kožo in glasno si jokal. Moje življenje je bilo spremenjeno za vedno.

Ljubezen je s teboj dobila nove dimenzije in čarobno se mi zdi, kako le ta pravzaprav ne pozna meja. Kako ne obstaja konca za nekaj tako močnega, kako se lahko vse le stopnjuje, potencira in nikoli, nikoli zares ne doseže vrhunca. Kajti otrok moj, tako močno te imam rada. Že ko sem mislila da vem, kaj je to ljubezen, si prišel ti in ji dal novo razsežnost ter me opomnil, da je veliko večja in globja, kot sem mislila, da je. In ko pogledam nazaj na tiste dni, ko si bil le želja v mojem srcu ali 3 kg težki dojenček v mojem naročju… nisem vedala. Nisem vedala kako bo moje srce rastlo in se raztezalo vsak dan, ko bom tvoja mamica. Nisem vedala, kako zaljubljena in ponosna bom bila.

Liam star 9 dni.

Moja ljubezen do tebe je močna in nespremenljiva, neprimerljiva, neskončna in zaščitniška. Če obstaja ena stvar za katero želim, da veš, in da jo boš hranil pri srcu ter se je spominjal kamorkoli te bo življenje odneslo, je to, da imam neskončno rada vsak delček tega, kdor si. Od svetlih, nežnih laskov na glavi do majhnih, mehkih prstkov na nogi.

Ljubila sem te, ko sem te prvič dobila v naročje, ko si z odprtimi očmi strmel v svet, ki je pred teboj. Ljubila sem te vsak večer, ko si zaspal v mojem naročju in vsako uro ponoči, ki si jo preživel buden. Ljubila sem te še preden sem te sploh poznala, ljubim te zdaj, vsak dan vmes in vsak dan za današnjim.

Liam star pol leta.

Hvala, da si me naučil ceniti majhne stvari v življenju; iskrice v očeh, resnične nasmehe, nežne poglede.

Hvala, da si me opomnil, da je zmeraj potrebno vstati, tudi če 17x v dnevu padeš.

Hvala, da sem lahko tista, s katero prvič poskušaš stvari.

Hvala, da z menoj odkrivaš svet.

Hvala, da zmeraj izbereš mene.

Hvala, da se mi vsak dan toliko krat čarobno nasmejiš.

Hvala, da vedno znova napolniš mojo dušo.

Hvala, da obstajaš.

Hvala, da si me izbral za svojo mamico.

Liam star eno leto.

Že zdaj te pogrešam, čeprav si ob meni. A tudi ko zrasteš, ne boš nikoli prerasel mojega objema.

Neskončno te imam rada, tvoja mami